Pihasuunnittelu lähtee liikkeelle sinun toiveidesi kartoituksesta. Meidän tehtävämme on suunnitella sinulle ja perheellesi piha, josta on iloa pitkään!

 

Haluatko suunnitella uuden pihan alusta alkaen, vanhan pihan uusiksi tai vain pienen osan siitä? Sinun toiveitasi kuunnellen.
 

Milloin pihasuunnittelu kannattaa aloittaa?

Pihasuunnittelu kannattaa aloittaa jo uudisrakentamisprojektin alkuvaiheessa. Jopa jo siinä vaiheessa, kun talon paikkaa mietitään. Silloin voit säästää rahaa tulevan pihan rakentamisesta, kun teet maatyöt kerralla kuntoon.  Pihan salaojitus ja muut pohjatyöt kannattaa tehdä kunnolla heti rakennusvaiheessa, näin kulkuväylät pysyvät kunnossa pitkään ja kasvit jaksavat kasvaa.
 

Näin pihasuunnittelu etenee

Pihasuunnittelu alkaa tutustumiskäynnillä, jonka jälkeen saat tarjouksen pihasuunnitelman tekemisestä. Kun tilaat pihasuunnitelman,tapaamme muutaman viikon kuluttua uudelleen ja tässä tapaamisessa käymme luonnoksen läpi yhdessä. Mahdollisten korjausten ja muutosten jälkeen teemme tarkemman pihasuunnitelman AutoCAD versiona , jonka saat kolmannessa tapaamisessa.
pihasuunnittelu
Kun tilaat pihasuunnitelijan, varaudu siihen että sinulta pyydetään ainakin

> asemapiirustus
> rakennusten pohjapiirustukset
> julkisivukuvat
> maaperätutkimukset, mikäli sellaisia on teetetty.

 

Pienen budjetin voi kompensoida mielikuvituksella

Pihasuunnittelu kannattaa erityisesti silloin, kun budjetti on pieni. Annamme sinulle vinkkejä siihen, mihin ei rahojaan kannata hukata ja miten rakennat pihan niin, että et joudu tekemään korjaustöitä jo muutaman vuoden kuluttua.

Luonnosvaiheessa voit kommentoida

Pihahahmotelma on luonnos, karkeampi versio lopullisesta pihasuunnitelmasta. Luonnoskuvaan on piirretty pääpiirteittäin oleskelualueet, kulkuväylät, kukkapenkit ja puiden paikat. Listaamme luonnokseen myös kasviehdotuksia. Esittelemme alustavan suunnitelman paikan päällä. Tässä vaiheessa voit kertoa kommenttisi, mitä haluaisit muuttaa suunnitelmasta.

 

Pihasuunnitelman viimeistely

Kolmanteen tapaamiseen tuomme AutoCAD ViherLT ohjelmalla puhtaaksi piirretyn pihasuunnitelman kasviluetteloineen. Saat tarkan piirroksen pihastasi ja kasvilistat.
Mahdolliset lisätyöt suunnitelmaan onnistuvat lisätilauksena.

 

Pihasuunnittelu alkaen 500 euroa

Pihasuunnitelman hinta riippuu tonttisi koosta ja sen mahdollisista erityispiirteistä.   Pihasuunnittelu hinnoitellaan 500 eurosta (rivitalopiha) ylöspäin.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty -sanonta pätee erityisesti pihasuunnitteluun. Meille on tärkeää, että suunnitelma on budjetiltaan ja toteutukseltaan realistinen ja sinulle mieleinen. Olemme saaneet asiakkailtamme paljon palautetta yksilöllisestä palvelusta ja käytännön vinkeistä toteutukseen. Kokemus on valttia myös pihasuunnittelussa!

Vai riittääkö sinulle pihakonsultointi ?

Sinulla saattaa olla  jo mietittynä mitä pihaltasi haluaisit mutta kaipaat ammattilaisen näkemystä , silloin pihakonsultointi on hyvä valinta.

Pihakonsultoinnin aikana saat kysyä pihasi suunnittelusta ja rakentamisesta niin paljon kuin haluat. Konsultointikäynnin jonka kesto on 1,5 h hinta on vain 150.00 € (sis.alv 24 %) arkisin klo 9-18 välisenä aikana, iltaisin ja viikonloppuisin hinta on 190.00 € (sis.alv 24 %). On ihan ok, jos et tutustumiskäynnin jälkeen halua edetä tarkemman suunnitelman tekoon, mutta pihakonsultoinnin yhteydessä tehtävä saneeraussuunnitelma on kotitalousvähennyskelpoinen.

Ota yhteyttä!